Ամեն տարի մայիսի 30-ին, ընդունված է նշել սլավոնների սիրելի ուտեստներից մեկին նվիրված տոնը։ Խոսքը մածնաբրդոշի մասին է, որի հանդեպ սերը գոյություն ունի դարեր շարունակ։ Անունն ինքնին վկայում է այն մասին, որ այս ուտեստի համար պահանջվում է տնկել բանջարեղեն: Այն շատ մանր կտրատում են՝ ստանալու սառը ապուր, որը ճանաչվել է ռուսական խոհանոցի ազգային ուտեստ։
Տեղեկություն | Տեսնել ավելին՝ Armenlur | Դիտումներ՝ 371 | Ավելացրեց՝ armenlur | 30.05.2022 | 08:45 |